Jussi Ylikoski

Song Production & Band Coaching
︎ ︎

Artistilabra on Disco Ensemble -yhtyeestä tutun Jussi Ylikosken verkkovalmennus, jossa käsitellään mm. seuraavia asioita: treenaaminen, keikat, studiotyöskentely, verkostoituminen, radiosoitto, some, levy-yhtiöiden kontaktointi, sopimukset, artistin tulovirrat, yrittäjyys artistina jne.

Tämän valmennuksen avulla voit kehittää omaa tai bändisi toimintaa isoin harppauksin ja nostaa musajuttusi seuraavalle tasolle.

Katso esittelyvideo

Liity mukaan valmennukseen


Artistilabra-verkkovalmennus

99 €
Artistilabra-verkkovalmennus -bändipaketti

149 €Saat koko valmennusmateriaalin käyttöösi heti.

Jos sinä tai bändisi on kiinnostunut osallistumaan valmennukseen, ota yhteyttä sähköpostitse
artistilabra [at] gmail.com

Tyytyväisyystakuu! Jos 14 päivää Artistilabra-verkkovalmennusta kokeiltuasi olet valmennukseen
tyytymätön syystä tai toisesta, saat rahasi 100% takaisin.


Kenelle valmennus sopii


Artistilabra-verkkovalmennus on tarkoitettu bändeille ja sooloartisteille, jotka haluavat nostaa toimintansa ammattimaisellamme tasolle ja breikata musaskenessä. Verkkovalmennukseen voivat osallistua kaikki bändit ja sooloartistit riippumatta kokoonpanosta tai musiikkityylistä. Valmennus sopii myös biisintekijöille, muusikoille, tuottajille ja managereille.


Miksi Artistilabra?


”Halusin tuoda kaiken artistiurani aikana kerryttämän tiedon uusien, nousevien artistien tietoon. Artistilabran avulla kaikki saavat käyttöönsä parhaaksi todetut työkalut, ajankohtaisimman tiedon ja vinkit suhteiden luomiseen musiikkialalla. Tämän valmennuksen avulla voit kehittää omaa tai bändisi toimintaaa isoilla harppauksilla ja toisaalta välttää monia virheitä.”
– Jussi Ylikoski, Artistilabran perustaja ja valmentajaValmennuksen sisältö


Artistilabra-verkkovalmennuksessa käydään Jussi Ylikosken johdolla läpi seuraavia kokonaisuuksia:

  • Tehokas ja tuloksellinen treenaus ja biisien tekeminen
  • Pro-tasoinen keikkailu
  • Kustannustehokas ja laadukkaisiin tuloksiin johtava studiotyöskentely
  • Korkealaatuiset mutta taloudelliset julkaisut
  • Artistin sopimukset
  • Yrittäjyys: tulot ja yhtiömuodot
  • Artistibrändin rakentaminen: radiosoitto, artistiesittely ja tiedote, haastattelut, verkostoituminen, some, levy-yhtiöiden ja keikkamyyjien kontaktointi, ym. ym.

Saat käyttöoikeuden kaikkiin valmennuksen materiaaleihin 1 vuoden ajaksi. Lisäksi pääset Artistilabran suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit verkostoitua ja keskustella muiden artistien ja bändien kanssa.

Valmentaja Jussi YlikoskiKuka on Jussi Ylikoski, Artistilabran valmentaja?


Suomen paras kitaristi 2010


Jussi Ylikoski tunnetaan parhaiten Disco Ensemble -yhtyeen (1996-2018) kitaristi-biisintekijänä. Disco Ensemblellä on Suomessa useita levymyyntilistan kärkisijoja ja runsaasti radiosoittoa keränneitä kappaleita; esimerkiksi kappale Second Soul (2012) on soinut radioaalloilla Suomessa tähän mennessä lähes 2000 kertaa. Ylikoski on myös äänestetty YleX:n äänestyksessä Suomen parhaaksi kitaristiksi 2010.

Kiertue-elämän konkari


Disco Ensemble julkaisi 22-vuotisen uransa aikana 7 albumia ja soitti yli 800 keikkaa 24 maassa ympäri maailman. Disco Ensemble oli esimerkiksi mukana Vans Warped -kiertueella Yhdysvalloissa sekä soitti pitkälti kaikilla isoimmilla eurooppalaisilla festivaaleilla, esimerkiksi Rock Am Ring, Roskilde ja Sziget-festivaaleilla.

Verkostoituja


Ylikoski on julkaissut myös elektronista soolomateriaalia nimellä Big Pharma. Hän on tehnyt musiikkia lukuisissa eri studioissa ympäri Eurooppaa ja työskennellyt eri huipputuottajien, kuten Pelle Gunnerfeldtin, Michael Ilbertin, Jens Bogrenin ja Jukka Immosen kanssa. Ylikoski on myös itse valmentanut sekä tuottanut ja tehnyt biisejä lukuisille bändeille ja sooloartisteille.

︎ @jussiylikoski

Yhteistyökumppanit & Edut


Artistilabran asiakkaana voit hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut:

Promopaketit -20 %


Viestintätoimisto Röd tarjoaa 20 % alennuksen promopaketeistaan. Paketin sisältö räätälöidään artistin tarpeiden mukaan ja se voi sisältää pressitiedotuksen lisäksi myös esim. somea, nettisivujen tekoa ja graafista suunnittelua.


https:/rodrod.fi
︎ ︎


Promokuvaus Artistilabran asiakkaille erikoishintaan


Valokuvaaja Sami Siilin tarjoaa promokuvauksen erikoishintaan. Sami kertoo: ”Yhteistyökumppanina tarjoan artisteille ja bändeille mojovan yhteistyöalennukse promokuvista. Kuvaukset ovat hyvin yksilöllisiä, joten teen tarjouksen tapauskohtaisesti tarpeen ja toteuttamistavan pohjalta. Kuvaukset voidaan toteuttaa toiveen mukaan joko lokaatiossa ja/tai valokuvausstudiossa.”www.samisiilin.fi
︎ ︎


Taustalakanat ja valokyltit parhaaseen hintaan


Juhola Performance tarjoaa laadukkaat taustalakanat ja valokyltit erikoishintaan. Juhola Performance antaa Artistilabran asiakkaille myös hintalupauksen, eli lupaa tarjota aina parhaan hinnan suhteessa muihin.www.juholaperformance.com
︎


Soittimet ja soitintarvikkeet tarjoushintaan


F-Musiikki tarjoaa kaikki soittimet ja soitintarvikkeet Artistilabran asiakkaill erikoishintaan. Esimerkiksi kaikista D'Addario-tarvikkeista sekä Evans-rumpukalvoista -25 % alennus.www.f-musiikki.fi
︎ ︎


Fonic ER -suojaimet -20 %


FinFonic tarjoaa Artistilabran asiakkaille -20 % alennuksen yksilöllisistä Fonic ER -suojaimista.www.finfonic.fi
︎
FAQ - mitä, missä, milloin?


Mitä verkkovalmennus maksaa ja miten pääsen mukaan?


Valmennuksen hinta on 149 € (sisältäen alv.) .
Jos haluat osallistua valmennukseen, niin laita sähköpostia osoitteeseen artistilabra [at] gmail.com Saat vastauksena 149 € laskun valmennuksesta. Heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat sähköpostiisi tunnukset valmennukseen. Tunnuksilla voit kirjautua valmennussivustolle.

Missä valmennus tapahtuu?


Valmennus tapahtuu netissä olevalla Artistilabran verkkovalmennussivustolla, jonne kirjaudutaan tunnuksilla.

Milloin valmennus alkaa ja kauanko se kestää?


Voit aloittaa valmennuksen välittömästi saatuasi kirjautumistunnuksesi. Saat heti käyttöösi koko valmennusmateriaalin, joten voit käydä valmennuksen läpi haluamallasi tahdilla ja silloin kun sinulle sopiii.

Millainen on valmennuksen materiaali?


Artistilabra-verkkovalmennus sisältää kattavasti video- ja tekstimateriaalia. Opiskelumateriaalien lisäksi valmennus sisältää myös tehtäviä, jotka on jaoteltu valmennuksessa läpikäytävien kokonaisuuksien mukaan. Tehtävät ovat vapaaehtoisia ja niiden tarkoitus on tehostaa valmennukseen sisältyvien asioiden oppimista.

Kuinka kauan valmennuksen materiaali on saatavilla?


Valmennuksen kaikki materiaalit ovat ympäri vuorokauden käytössäsi heti kun olet saanut tunnukset valmennukseen, joten voit käydä niitä läpi juuri silloin kun sinulle sopii. Lisäksi saat käyttöoikeuden koko materiaaliin 1 vuodeksi, joten halutessasi voit myös kerrata asioita myöhemmin.

Voiko valmennuksen suorittaa ns. pikakurssina?


Kyllä voi. Saat heti käyttöösi koko valmennusmateriaalin, joten voit käydä valmennuksen läpi kokonaisuudessaan vaikka saman tien.


Bändimme haluaisi osallistua valmennukseen. Pitääkö jokaisen bändin jäsenen erikseen maksaa valmennus?


Ei pidä. Bändeille on tarjolla oma valmennuspaketti, jossa jokainen bändin jäsen saa omat tunnukset valmennukseen. Myös yhteistyökumppaniemme edut ja pääsy Artistilabran FB-ryhmään ovat tällöin koko bändin käytössä. Bändipaketin hinta on 249 € (sisältäen alv.). Jos bändisi on kiinnostunut valmennuksesta, ota yhteyttä artistilabra [at] gmail.com
Kerromme mielellämme lisää. Bändipakettiin voi myös suoraan ilmoittautua meilitse.

Kysymyksiä?


Ota yhteyttä: artistilabra [at] gmail.comOsallistu valmennukseen nyt


Artistilabra-verkkovalmennus

99 €
Artistilabra-verkkovalmennus -bändipaketti
(kaikille bändin jäsenille tunnukset valmennukseen)

149 €
Lisätiedot ja ilmoittautumiset valmennukseen:
artistilabra [at] gmail.com

︎ ︎

Tyytyväisyystakuu! Jos 14 päivää Artistilabra-valmennusta kokeiltuasi olet valmennukseen
tyytymätön syystä tai toisesta, saat rahasi 100% takaisin.


Kuvakrediitit: Ville Liukkonen (slideshow -kuvat ja kuva alhaalla),
Sami Siilin (valmentaja -kuva)

© Copyright 2019 Artistilabra ︎ artistilabra [at] gmail.com